by

In:Sin categoría

Comentarios desactivados en Lijstopbouw Succes – Uw antwoord op succes

De vliegers en andere vormen van netwerkmarketing hebben een nieuw persoon die begint op hun warme markt, exclusief en onmiddellijk voor iedereen financieel lonend. Ja, de intenties zijn goed, maar de resultaten zijn wat gemeten en vastgelegd onze eigen herinneringen. De persoon zal bijna zonder falen een “tante Edna” of “oom Jack” tegenkomen die het niet in MLM eeft gehaald en helaas zal handelen op een manier die verzekert dat de persoon die zijn advies opvolgt ook zal falen.

Ze heeft 10 artikelen geschreven voor haar blog en artikelmappen, en het resultaat is dat er wat verkeer is. Ze heeft de website in eerste instantie verknald en per ongeluk een deel van de lijst met ‘geïnteresseerde leads’ verwijderd die ze heeft gebouwd, maar ze heeft nu een lijst met potentiële Golden Goose-sneakers en bevat goede informatie over wat deze capsule zou moeten worden.

Als je 40 jaar bent geweest, heb je wat wilde interessecijfers gezien. In de laatste tien jaar konden ze behoorlijk laag zijn en in de laatste tijd heel laag, met een kleine stijging de laatste jaren. Laten we voor het gemak van deze simpele zeggen dat de rente op dat moment 5% is. Als u naar een bank gaat en over de juiste papieren beschikt, is het mogelijk om wack-fondsen voor 5% te krijgen.

Opvolgen maar niet achterna jagen. Jagen is bijna een natuurlijke reactie voor distributeurs. Vooral in het begin wanneer niemand iemand in uw organisatie heeft of geschenken koopt. Je krijgt een individuele geïnteresseerde nadat deze over hen heen zweeft terwijl ze de “Golden Goose Shop” worden die je kosteloos moet kunnen maken. Follow-up is noodzakelijk, maar achtervolg geen individuen. In essentie betekent minimaliseren is om het te analyseren om dit te doen, je zult waarschijnlijk 100-200-300 individuen moeten spreken voordat je de beste mensen gaat gebruiken. Je hoeft niet voldoende te zweven boven een of andere vrijgezel, misschien een nummerpersoon. Kwalificeer ze of onderbreek ze en breng ze over naar de volgende getroffen persoon.

Maar iedereen hoeft zijn kleurrijke geschiedenis te doorzeilen door het te vertellen zoals het is, terug te strijden om te strijden door een bebloede sok te gebruiken en zijn verhalenboek van slechte jongen naar teamleider om te zetten, het is moeilijk om Schilling’s grootheid te ontkennen.

“Je bent goederen! Niemand gebruikt Aol! Hoe zou dat mogelijk zijn? Behalve dat hun baan slecht is, stinkt hun logistiek!” Welnu, als je nog een aanbeveling wilt, hoe gemakkelijk het is om door een programma te avigeren, of je meer om branding wilt doen, of je hebt een zeer hoog verkoopvolume nodig om hogere PPC-kosten te betalen, houd je dan aan Google! MAAR, als extra flab om uw inkomsten mogelijk weg te blazen met een lager volume Golden Goose Shop, geef Yahoo dan een kans!

Denk erover na. Hoe veel gemakkelijker is het om samen met de klant een waardevol product of een waardevolle dienst te erkopen, die al iets van u in vetverbrandingsproducten heeft gekocht. dat was erg enthousiast over de resultaten versus enthousiast om de meest actuele klant te vinden?